DERMATO-ESTETICA

 

 

*Imagini preluate din ghidul de aplicatii laser FOTONA in estetica

Incepand cu luna ianuarie 2015 avem placerea de a va anunta colaborarea cabinetului nostru cu doamna DR.David Ramona Medic specialist dermato-venerolog .Vom pune la dispozitie servicii de cosmetologie laser,injectari si tratamente de reintinerire:peeling,rejuvenare,tehnica Prp( tehnica vampir),tratamente personalizate ,controlul leziunilor prin dermatoscopie.

Micropeeling

Micropeeling-ul laser este o metoda cu rezultate imediate si consta in indepartarea straturilor de la suprafata pielii, afectate de expunerea la soare si la alti factori nocivi si determinarea organismului sa refaca aceste straturi, care vor avea un aspect mult intinerit.
Pentru ridurile profunde, keratoze, cicatrici dupa acnee si alte probleme de acest gen, micropeeling-ul trebuie asociat cu un tratament mai de profunzime, pentru obtinerea de rezultate satisfacatoare.
Inainte de tratament, pe zona vizata se aplica o crema cu efect anesteziant. Aceasta este suficienta pentru a asigura confortul pacientei pe durata procedurii.
In functie de timpul de recuperare pe care il are la dispozitie pacienta, se poate interveni mai profund, sau mai superficial, fiind necesar un numar mai mic sau mai mare de sedinte. In general, aceste tratamente se fac spre sfarsitul saptamanii, pentru ca roseata si eventualele edeme sa dispara pana la reintoarcerea la serviciu.
Expunerea la soare este interzisa dupa tratamentul cu laser, de aceea se recomanda ca aceste tratamente sa fie efectuate in perioada de iarna.

Acnee juvenila si nodulo-chistica

Tratament combinat laser Fotona Er:YAG ablativ si Nd:YAG la un pacient cu acnee moderat-severa cu leziuni inflamatorii papulo-pustuloase si cicatrici post-acneice. Pozele sunt facute inainte de prima sedinta si dupa 4 saptamani de la prima sedinta. Intre sedinte, pacientul a folosit doar tratament local recomandat de medicul dermatolog (fara antibiotic sistemic sau retinoizi sistemici). Se observa o imbunatatire a calitatii pielii, leziuni inflamatorii atenuate, cicatrici reduse. Numar mediu de sedinte pentru un tratament complet in cazul acestui pacient sau in cazul unei acnee moderat-severe: 6-8, ulterior o sedinta de intretinere la 3 luni.
Beneficiile tratamentului laser Fotona in acnee:
– reduce acneea inflamatorie prin absorbtie fotoselectiva la nivelul glandelor sebacee (caldura selectiva distruge glandele sebacee afectate)
– accelereaza procesul de vindecare
– reduce posibilitatea dezvoltarii unor leziuni noi
– stimuleaza remodelarea colagenului

Tumora cutanata benigna

Tumora cutanata benigna localizata pe varful nasului. S-a efectuat ablatie laser. S-a folosit local crema cu anestezic pentru a diminua discomfortul pacientului, interventia nefiind dureroasa.

Cuperoza

Cuperoza (stadiul 1 al acneei rozacee). Tratament vascular Laser Fotona Nd:YAG.

Acid hialuronic

Acid Hialuronic se foloseste in corectarea ridurilor, liniilor, cutelor si santurilor faciale precum si in creionarea si marirea volumului buzelor,repararea vergeturilor, santurilor dintre nas si colturile gurii, ridurilor fine din jurul ochilor si gurii.

Tratamentul consta in introducerea gelului prin folosirea unor ace fine, anestezia locala fiind necesara in anumite cazuri. Tratamentul este urmat de o intensa hidratare a pielii. Injectiile cu acid hialuronic = injectii de frumusete, alternativa la bisturiu. Terapia ideala pentru reducerea ridurilor si pliurilor, refacerea elasticitatii, hidratarii, a tonusului cutanat este pe cale intradermica, pe cale orala(solutie buvabila) si pe cale topica(linia dermatocosmetica).

Pentru marirea buzelor este necesara o anestezie locala usoara si dupa tratament poate persista un grad de edem(umflare) care trece in cateva ore (in functie de cantitatea si zona injectata) sau roseata. Se evita soarele sau frigul intens cateva zile dupa tratament.

Acidul hialuronic este un precursor al colagenului si intra in compozitia tesutului de sustinere si legatura si este unul din putinele substante care sunt identice la toate organismele vii.

Tratamentul nu produce alergii si poate dura 6 luni – 1 an. Injectiile repetate in aceeasi zona duc la efecte mai indelungate si mai stabile in timp. Se poate combina cu alte tratamente injectabile cum ar fi toxina botulinica

Botox

Botoxul este un tratament cosmetic ce se poate folosi în tratarea ridurilor fine cât şi a celor profunde. Se poate folosi în cazul persoanelor cu vârste cumprinse între 18 şi 65 de ani. Toxina botulinică blochează transmiterea impulsurilor nervoase către muşchii faciali din zona în care a fost injectată. Reduce astfel temporar contracţiile muşchilor faciali ce cauzează producerea ridurilor.Acul cu care se realizează injecţiile este foarte fin, iar disconfortul este minim.

Nu se recomanda folosirea Botoxului dacă:

-exista o infecţie în zona în care ar trebui injectată

-exista o alergie la oricare dintre ingrediente

-exista sansa de a fi  insarcinata sau banuiesti

Efectul poate dura până la 4 luni,se poate observa o ameliorare a ridurilor după 3 până la 7 zile.

Mezoterapie+PRP(Tehnica vampir)

Mezoterapia este un tratament medical nechirurgical ce implică injectări multiple în mezoderm cu substanţe farmaceutice, vitamine şi alte ingrediente.

La prima intalnire medicul va efectua o consultatie si se vor completa numeroase formulare medicale; se va efectua o anamneza atenta si se va explica in amanunt ce este mezoterapia si care ar fi un orizont de asteptare adecvat in cazul dumneavoastra.

Mezoterapia facială estompează ridurile fine, hidratează tenul şi îl ajută să producă elastină şi colagen, două substanţe responsabile de aspectul ferm şi proaspăt al acestuia. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculaţia şi metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reîntinerire).

Mezoterapia faciala cu ac se recomandă să se combine cu tratamentele estetice chirurgicale precum laser sau injectări cu botox.
O şedinţă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute şi presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanţe de 1-3 cm, în funcţie de zona tratată. Este recomandat un număr de 3 şedinţe în decursul a 30 de zile şi un număr de 3 cure pe an.

Rezultatele devin vizibile in functie de tipul constitutional al fiecarui pacient. In medie primele imbunatatiri pe care le observa pacientul apar dupa 2-3 sedinte de mezoterapie.

Un efect comun este aparitia de echimoze (vanatai); acestea dispar spontan in mai putin de o saptamana. Pentru a accelera procesul, se poate administra arnica, un remediu homeopat. Acesta poate produce o durere moderata pentru 24-48 de ore, dar leziunile se vindeca mai rapid.

 

Tumora cutanata benigna

 

Hiperkeratoza

 

Veruci

 

Onicomicoza

 

PRETURI PROMOTIONALE :
DERMATOLOGIE COSMETICA LASER
Injectare filler acid hialuronic-1 ml 585 ron
Injectare toxina botulinica/per unitate 5 euro

Nr. Diagnostic Tip laser Unitati Pret (ron)
1. Telangiectazii Nd:YAG Sedinta 300
2. Cuperoza/Rozacee Nd:YAG Sedinta 300
3. Angiom ≤2mm Nd:YAG Unul 80
4. Hemangiom Nd:YAG Sedinta 250
5. Alte afectiuni vasculare Nd:YAG Sedinta 300
6. Tinea corporis Nd:YAG Sedinta 250
7. Onicomicoza Nd:YAG Per unghie 100
8. Excizie chirurgicala si biopsie nev ≤3 cm Formatiune 500
9. Epilare definitiva  mustata Nd:YAG Sedinta 150
10. Epilare definitiva  barbie Nd:YAG Sedinta 150
11. Epilare definitiva  gat+decolteu Nd:YAG Sedinta 250
12. Epilare definitiva  axila Nd:YAG Sedinta 250
13. Epilare definitiva  brate Nd:YAG Sedinta 600
14. Epilare definitiva  gambe Nd:YAG Sedinta 800
15. Epilare definitiva  bikini line Nd:YAG Sedinta 500
16. Keratoze actinice/seboreice Er:YAG Una/cm 100
17. Xantelasma Er:YAG O pleoapa 250
18. Papiloame Er:YAG Unul 100
19. Veruci  mici/mari Er:YAG Una 100/200
20. Comedoane Er:YAG Unul 80
21. Adenoame sebacee (hidradenoame palpebrale/siringoame) Er:YAG Unul 80
22. Tricoepiteliom Er:YAG Unul 80
23. Peeling superficial Er:YAG -Fata

-Gat si decolteu

450

450

24. Lentigo Er:YAG Unul 150
25. Peeling mediu Er:YAG -Fata

-Gat si decolteu

450

450

26. Acnee Er:YAG+Nd:YAG

sedinta

-Fata

-Torace anterior

-Torace posterior

450

450

450

27. Nevi epidermici

-fata

-corp

Er:YAG Unul

Unul

200

150

28. Fibrom moale (molluscum pendulum/acrocordon/skin tag/polip fibroepitelial) Er:YAG Unul 150
29. Excizie chirurgicala formatiune tumorala benigna ce nu necesita examen histopatologic Formatiune 300
30. Histiocitom fibros (dermatofibrom/fibrom in pastila) Er:YAG Unul 150
31. Vergeturi si flaciditate cutanata Er:YAG+Nd:YAG Sedinta

-abdomen (post-nastere)

-brate

-coapse

-gat si decolteu

500

500

500

500

 

 

33. Granulom piogenic (botriomicom) Nd:YAG Unul 250
34. Durillon plantar Er:YAG Unul 250
35. Rejuvenare cutanata Nd:YAG -Fata

-Gat si decolteu

300

300

Consultatie dermato-venerologie medic specialist : 60 ron

Control dermato-venerologie : 40 ron

Dermatoscopie : 30 ron/leziune (examinare, interpretare si recomandari); ≥5 leziuni :120 ron

Dermatoscopia reprezinta examinarea microscopica a suprafetei tegumentului cu ajutorul unui aparat numit dermatoscop.